Tilaus- ja toimitusehdot

LOTKY-VERKKOKAUPAN TUOTTEIDEN MYYNTI- JA TOIMITUSEHDOT
Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan kaikkiin LOTKY.FI/KAUPPA tuotteiden ja voiteluaineiden toimituksiin. LOTKY Verkkokauppa pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä ehtoja.

PAKATUT TUOTTEET

1. Yleiset ehdot
+ Toimitusehto: kaikki asiakkaan, jäljempänä tilaaja, tilaamat tuotteet toimitetaan tilaajan antamaan toimitusosoitteeseen Incoterms 2010 DAP mukaisesti edellyttäen, että toimituspaikkaan on esteetön pääsy.
+ Mikäli pääsy toimituspaikkaan on estynyt, on tilaajan osoitettava rahdinkuljettajalle vaihtoehtoinen purkupaikka. Mikäli tilaaja ei pysty vaihtoehtoista purkupaikkaa osoittamaan tai muuten vastaanottamaan toimitusta, vastaa hän mahdollisista palautus- ja uudelleenrahdituksesta.
+ Verkkokaupan hinnat sisältävät alv 24%.

2. Tilaaminen
+ Asiakas tekee tilauksensa verkkokaupassa osoitteessa www.lotky.fi/kauppa
+ Asiakas saa tilauksestaan tilausvahvistuksen asiakastiedoissa antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Lotky Verkkokauppa ei vastaa vahingosta, joka johtuu asiakkaan väärin syöttämistä yhteys- tai tilaustiedoista.
+ Asiakas maksaa tilaamansa tuotteet sähköpostilaskulla.
+ Tilaus katsotaan vastaanotetuksi kun koko kauppa summa on suoritettu myyjälle.

3. Toimitusmäärät, rahdin muodostus ja rahtivapaus
+ Pienin toimitusmäärä on kulloinkin lotky.fi/kauppa sivustolla myynnissä oleva pienin pakkaus.
+ Myyjä pidättää itsellään oikeuden lähettää tuotteet eri varastoilta ja eri rahtikirjoilla omalla kustannuksellaan.
+ Tynnyrit (200 – 209 litraa) ja sitä suuremmat erät toimitetaan rahtivapaasti Suomessa.

4. Toimituksen vastaanottaminen
+ Asiakkaan on osoitettava kuljettajalle mihin kuorma puretaan. Asiakkaan tai asiakkaan edustajan tulee olla paikalla valvomassa purkua. Asiakas voi vaihtoehtoisesti antaa kuljettajalle purkuluvan ja -ohjeet puhelimitse. Tällöin asiakkaan tulee varmistua toimitettavien tuotteiden laadusta ja määrästä ennen kuin antaa kuljettajalle purkuluvan puhelimitse.
+ Asiakkaan tulee tarkastaa toimitettujen pakkausten ja tuotteiden kunto ja allekirjoittaa rahtikirja toimituksen hyväksymiseksi. Kaikki vaurioituneet ja/tai puuttuvat tuotteet tulee kirjata rahtikirjan Varaumat – kohtaan mahdollisten rahdin kuljettajan virheiden ja siitä syntyvien korvausten vuoksi. Mikäli virhe edellyttää palautuskuljetusta Lotky Verkkokauppa tilaa kuljetuksen. Lotky verkkokauppa ei vastaa asiakkaan tilaamista palautusrahdeista ilman erillistä sopimusta.

5. Toimitusaika
+ Tuotteiden toimitusaika on normaalisti 1-7 arkipäivää tuotteesta riippuen. Toimitusaika katsotaan alkaneeksi kun tilaaja on suorittanut tuotteen/tuotteiden maksun oikein viitetiedoin kokonaisuudessaan myyjälle. Osa tuotteista on tehdastilaustuotteita, joiden toimitusaika on normaalisti n. 2 viikkoa.
+ Pikatoimitus (1 arkipäivä) on mahdollinen osalle tuotteista erillistä korvausta vastaan. Pikatoimituksesta tule sopia erikseen asiakaspalvelun kanssa.
+ Mikäli tuote on varastosta tilapäisesti loppu, ostajaan ollaan yhteydessä mahdollisimman pian.

6. Toimitusreklamaatiot ja palautustoimitukset
Reklamaatio- ja palautusasioissa tulee aina ottaa yhteys asiakaspalveluun. Mahdollisista palautuksista on aina sovittava etukäteen. Asiakaspalvelun yhteystiedot löytyvät verkkokaupasta www.lotky.fi/kauppa ja näiden ehtojen alta.
+ Mikäli toimituksessa on puutteita tai vaurioituneita tuotteita tulee asiakkaan merkitä se rahtikirjalle selkeästi.
+ Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteita, muusta kuin myyjän tai rahdinkuljettajan virheestä johtuneesta syystä, on se tehtävä hänen omalla kustannuksellaan. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia, ehjiä, siistejä ja vailla minkäänlaisia asiakkaan merkintöjä.

7. Käyttöturva- ja tuotetiedotteet
Käyttöturva-ja tuotetiedotteet toimitetaan pyydettäessä asiakaspalvelusta oljytukku@lotky.com

8. Ylivoimainen este
Lotky Verkkokauppa on vapaa toimitusehtojen velvoitteiden täyttämisestä, silloin kun sitä on kohdannut ylivoimainen este. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista seikkaa, jonka takia myyjää ei voida kohtuudella pitää velvollisena toteuttamaan ehtojen määräyksiä. Ylivoimainen este on esimerkiksi, mutta ei rajoittaen, tulipalo, räjähdys, onnettomuudet, sopimuksen mukaisen toiminnan edellytyksenä olevien lupien peruuntuminen, evääminen tai viivästyminen, sodat tai liikekannallepanot, terrorismi, takavarikko, tuonti- tai vientikielto- tai –rajoitukset, häiriöt tuotetoimituksissa, viranomaismääräykset, keskeytykset energiansaannissa, häiriöt atk- tai puhelinyhteyksissä, lakko, työsulku tai muu työtaistelutoimi. Ylivoimainen este lykkää sopimusvelvoitteiden täyttämistä siksi ajaksi, minkä este on voimassa.

9. Yhteystiedot
Asiakaspalvelu
puhelin 044 535 1500
email: oljytukku@lotky.com
Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8:30-16:15