Castrol Edge Titanium 0W-30 C3, 208 L

1865,00 

Castrol Edge Titanium 0W-30 soveltuu autojen bensiini- ja dieselmoottoreihin, joihin valmistaja suosittelee ACEA C3, API SN tai aikaisempien luokituksien voiteluainetta. Edistyksellinen moottoriteknologia on johtanut parantuneeseen tehoon ja suorituskykyyn tarkoittaen samalla, että
moottorit työskentelevät nykyään kovemmin ja suurempien paineiden alaisena kuin koskaan aiemmin. Ainoa moottorin metalliosia toisistaan irti pitävä tekijä on öljy, joten sen pitää olla vahva ja pysyä lujana. Castrol Edge Titanium 0w-30 kaksinkertaistaa öljykalvon vahvuuden estäen näin kalvon hajoamisen ja vähentäen kitkaa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Castrol Edge Titanium 0W-30 soveltuu autojen bensiini- ja dieselmoottoreihin, joihin valmistaja suosittelee ACEA C3, API SN tai aikaisempien luokituksien voiteluainetta. Edistyksellinen moottoriteknologia on johtanut parantuneeseen tehoon ja suorituskykyyn tarkoittaen samalla, että moottorit työskentelevät nykyään kovemmin ja suurempien paineiden alaisena kuin koskaan aiemmin. Ainoa moottorin metalliosia toisistaan irti pitävä tekijä on öljy, joten sen pitää olla vahva ja pysyä lujana. Castrol Edge Titanium 0w-30 kaksinkertaistaa öljykalvon vahvuuden estäen näin kalvon hajoamisen ja vähentäen kitkaa.

Luokitukset:

SAE 0W-30
ACEA C3
API SN
BMW Longlife-04
dexos2®*
MB-Approval 229.31/ 229.51
Renault RN0700 / RN0710